ISWARI SUPERFOODS

ISWARI - Helppoja vaihtoehtoja terveelliseen ruokavalioon

Iswari on ravinteikkaita luomu-elintarvikkeita tuottava yritys. Nimi Iswari tarkoittaa Äiti Maata, joka anteliaasti kasvattaa kaiken elämän kauniilla planeetallamme. Heidän visionsa on työllään tuoda ihmisille työkaluja ja inspiraatiota parempiin ja kestävämpiin elämäntapoihin edistääkseen terveyttään ja hyvinvointiaan.Iswarin arvot


Kunnioitus luontoa kohtaan. Tämä on johtava ajatus koko tuotantoprosessissa viljelystä alkaen. Koska planeettamme on ainutlaatuinen, eikä kuulu pelkästään meille ihmisille.

Kunnioitus terveyttä ja hyvinvointia kohtaan. Tämän takia Iswarin tuotteisiin valitaan pelkästään ravinteikkaita ainesosia, jotka ovat myöskin luomutuotettuja, gluteenittomia ja vegaanisia. Näiden elementtien uskomme parantavan ihmisten terveyttä.

Kunnioitamme totuutta. Kaikkien tuotteidemme ravintoarvot testataan itsenäisessä laboratoriossa, jotta tiedämme puolueettomasti niiden ravintosisällön.

Kunnioitus kanssaihmisiä kohtaan. Läpinäkyvyys ja kunnioittava yhteistyö kaikkien Iswarin yhteistyökumppaneiden kanssa - viljelijät, työntekijät, jälleenmyyjät, kuluttajat...

Kunnioitamme tulevaisuutta. Haluamme kuormittaa ympäristöä mahdollisimman vähän tuotannossamme ja luoda kestävän tavan kasvaa ja kehittyä.

" Uskomme, että luonto on viisas. Se uudistuu jatkuvasti ja uudistaa myös meidät."